År: 2014

GOD JUL

Hej! Torsdag den 22 augusti drar bollträningen igång för hösten ! Tid : 18.00-19.00 Vi kör 6 torsdagar . Se kalendern! Välkomna att ha skoj med boll! //Tränarna Vid frågor ring : Henrik Johansson 0703665993 eller Torgny Blomqvist 0707980095

Det finns nu en Karta under Fliken “Kontakta oss” för att ni enkelt ska hitta till Uråsa IP. Tänkte att det här kan komma till användning när det kommer bortalag från andra orter så de har lättare att hitta.

Märkt med:

Här kommer lite bilder på när fotbollsplanen dressades. Det kom även med lite bilder på klubbstugan. [nggallery id=1] (Klicka på bilden för att komma till nästa bild)

Tack till er som hjälpte till att få fotbollsplanen dressad!

Hallå där! Kom och hjälp oss att dress fotbollsplanen Söndag 29/6 klockan 10.00. Tag med dig Spade,Kratta och/eller skottkärra så vi kan hjälpas åt. Vid dåligt väder ställer vi in och återkommer om nytt datum! // Styrelsen

Med Uråsa Idrottsförening Lördag den 29 mars Kl: 15.00 i klubbstugan Uråsa IP   Årsmötesförhandlingar med efterföljande kaffe och kaka   Varmt Välkomna!

Märkt med: ,