Knattar & Smålirare

På Torsdag 25/8 Kl 18:00 startar vi upp Knattar och smålirare igen! Varmt välkomna och Lek med bollen! Ledarna!

70 ÅR Det firar vi den 2/7

Uråsa Idrottsförening firar 70 år i år och det tänkte vi fira med en familje eftermiddag på idrottsplatsen. Det kommer att finnas hoppborg,hästskokastning ,mm Korv och fika försäljning! Gammal som ung kom och var med. Varmt Välkomna!   .Uif 70

ÅRSMÖTE

Årsmöte i Klubbstugan den 24/4 Klockan 18.00! / Styrelsen

Skridskor!

Nu har vi spolat is på grusplanen! Fri åkning from imorgon Fredag 15/1. Plockar DU fram saker på isen , ser DU också till att plocka bort det från isen. All åkning sker på egen risk! // Styrelsen!

Sommaraktivitet!

Sommaraktivitet! Välkommen till Idrottsplatsen den 10 Juli från 17.30 att spela fotbollsbrännboll och umgås! Vi kommer att ha grillen tänd för de som vill grilla! Ta med eget att grilla/fika/dricka och något att sitta på så hoppas vi på fint

Planen fixad!!

Igår var vi några som hjälptes åt att ordna till det vildsvinen förstört! Tack! Till er som var där och hjälpte till!

Publicerad i Fotboll

Sommar!!

Hej på er alla! Kommer här med lite information om vad som händer i sommar! Först måste vi hjälpas åt att i ordning ställa fotbollsplanen som haft på hälsningar av vildsvin!! Vi träffas den 27/6 klockan 09.00 och hjälps åt!

STÄDNING AV IDROTTSPLATSEN

Lördag den 18 april kl 10.00 möts vi på idrottsplatsen och med gemensamma krafter hjälps vi åt att städa både utomhus och inomhus! Vi bjuder på fika! Välkomna att hjälpa till // Styrelsen!

ÅRSMÖTE

Varmt Välkomna till Uråsa IF:s Årsmöte som hålls i Klubbstugan 28/3 Kl 15.00!

GOD JUL