Pappacamping

Den 18 augusti är det pappacamping. Se mer info under länken: pappacamping 2017

Publicerad i Okategoriserade

Årsmöte

Den 23:e Augusti klockan 19:00 har vi årsmöte i Klubbstugan  Väl mött !!! Styrelsen

Publicerad i Okategoriserade

Uråsa IF fyller 70 år

Uråsa IF fyller 70 år och det firar vi med en eftermiddag på Idrottsplatsen kl 14:00. Det kommer blir en del olika aktiviteter bland annat en hoppborg, korvgrillning och straffsparksläggning.

Publicerad i Fotboll, Nyheter

Spontanfotboll

Uråsa IF drar under sommaren 2016 igång spontanfotboll på idrottsplatsen. se bifogat blad för mer info. Klicka här

Publicerad i Fotboll, Nyheter

Vårstädning Uråsa IP

Söndagen den 8 maj klockan 13:00 är det vårstädning utav Uråsa IP. Ni som vill och kan får gärna komma ner och hjälpa till. Vi gör iordning planen och klubbstugan inför säsongen. Ta gärna med räfsa

Publicerad i Nyheter

God jul och gott nytt år !!!

Uråsa IF önskar er alla en God Jul och ett gott nytt år.

Publicerad i Nyheter Taggar: ,

Hemsidan uppdaterad

Uråsa IF:s hemsida har uppdaterats och det är under flikarna Bli medlem, Fotboll och Om föreningen som har fått sig en ansiktslyftning.

Publicerad i Dart, Fotboll, Ishockey, Nyheter

Ökning i antal besök på hemsidan

Under de senaste två månaderna har det skett en stor ökning i antalet besök på hemsidan och på vår facebooksida som nu har nått över 100 likes !!! Hemsidan hade en toppnotering på 79 besök en dag. Jag ska försöka

Karta

Det finns nu en Karta under Fliken ”Kontakta oss” för att ni enkelt ska hitta till Uråsa IP. Tänkte att det här kan komma till användning när det kommer bortalag från andra orter så de har lättare att hitta.

Publicerad i Nyheter Taggar:

Bildgalleri dressning av fotbollsplanen sommaren 2014

Klubbstugan

Här kommer lite bilder på när fotbollsplanen dressades. Det kom även med lite bilder på klubbstugan. (Klicka på bilden för att komma till nästa bild)